Manifestacije

Rijeka Una i njezini pritoci nadahnuće su mnogim umjetnicima, ali i izazov mnogim sportašima. Na rijeci Uni sudjelovati možete na Una regati, međunarodnoj tradicionalnoj sportsko-kulturnoj manifestaciji, zatim Lost Theory festivalu, međunarodnom muzičko-umjetničkom festivalu, Bihaćkom ljetu, Jeseni u Gračacu, Likovnoj koloniji u Kulen Vakufu te mnogim drugim sportskim, tradicionalnim, kulturnim i ostalim manifestacijama.

Saznaj više >

Gastronomska ponuda

Uz pastrmku, ribu kristalno čistih voda rijeke Une i unskih pritoka, koja je ujedno i gastronomski zaštitni znak doline rijeke Une, netaknuta priroda ovih krajeva pruža veliku raznolikost i bogatstvo namirnica za pripremu ukusnih, zdravih i tradicionalnih jela koja neće razočarati ni jednog pravog gurmana.

Saznaj više >


Ovaj projekat financira
EU
Ova internetska stranica nastala je uz finansijsku podršku Evropske unije kroz Program prekogranične saradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina 2007-2013. Za sadržaj su odgovorni projektni partneri i on ne odražava nužno stavove Evropske unije.

Novosti

Postavljena turistička signalizacija za izvor rijeke Une

09.04.2013.

Nakon izrade prometnog elaborata postavljanja turističke signalizacije te ishodovanja potrebnih suglasnosti nadležnih državnih cesta, kroz projekt „Una – Spring of Life“ u suradnji sa partnerima, postavljena je smeđa turistička signalizacija koja upućuje na izvor rijeke Une u Donjoj Suvaji.

Saznaj više >

Završni sastanak svih partnera na projektu „Una – Vrelo života“

09.04.2013.

U utorak 26. ožujka 2013. godine s početkom u 11 sati i 20 minuta u Maloj vijećnici Doma županije održan je posljednji prekogranični sastanak svih partnera na projektu „Una – Vrelo života“.

Saznaj više >

Gdje smo