"Rijeka Una netaknuta je ljepotica, mnogi kažu jedna od najljepših i najčišćih rijeka u Europi. Donedavno je bila zapostavljena. No i Hrvatska i Bosna i Hercegovina čini se, prepoznale su njenu važnost i krenule u zajednički projekt oživljavanja života na ovoj zajedničkoj rijeci."

U sklopu emisije Dobro Jutro, Hrvatska emitirana je reportaža o izvoru Rijeke Une i projektu "Una Spring Of Life". Reportaža je snimljena za vrijeme studijskog putovanja na Vrelo Une i slapove Martin Broda za predstavnike turističkih agencija, turističkih zajednica i medija, a koje je organizirano u sklopu projekta.

Na sljedećem linku možete pogledati reportažu:
http://djh.hrt.hr/component/content/article/467-emisija/dnevne-najave-23/7467-rijeka-una


Ovaj projekat financira
EU
Ova internetska stranica nastala je uz finansijsku podršku Evropske unije kroz Program prekogranične saradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina 2007-2013. Za sadržaj su odgovorni projektni partneri i on ne odražava nužno stavove Evropske unije.

Novosti

Postavljena turistička signalizacija za izvor rijeke Une

09.04.2013.

Nakon izrade prometnog elaborata postavljanja turističke signalizacije te ishodovanja potrebnih suglasnosti nadležnih državnih cesta, kroz projekt „Una – Spring of Life“ u suradnji sa partnerima, postavljena je smeđa turistička signalizacija koja upućuje na izvor rijeke Une u Donjoj Suvaji.

Saznaj više >

Završni sastanak svih partnera na projektu „Una – Vrelo života“

09.04.2013.

U utorak 26. ožujka 2013. godine s početkom u 11 sati i 20 minuta u Maloj vijećnici Doma županije održan je posljednji prekogranični sastanak svih partnera na projektu „Una – Vrelo života“.

Saznaj više >

Gdje smo